Llotaria amerikane pergjigjet 2020. Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane. Ku të KLIKONI për të mësuar nëse jeni fitues

Ja kriteret dhe për të përfituar Lotarinë Amerikane!

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Edhe këtë vit faqja e internetit është e mbingarkuar, çka flet për numrin e madh të shqiptarëve që kanë aplikuar pët lotarinë dhe presin të mësojnë nëse janë fitues apo jo. Të gjithë ata që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikanë, sot do të mësojnë nëse janë fitues apo jo. Shfrytëzimi i materialeve pa lejen e Grupit Panorama është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. Ju duhet të keni fotografinë e skanuar në formular kur të regjistroheni elektronikisht për programin; fotografia nuk mund të paraqitet veçmas formularit elektronik. Nëse përfshini pjesëtarët e familjes në aplikimin tuaj, nuk është e domosdoshme për ta që të aplikojnë për vizë apo të udhëtojnë me ju. Vetëm kurset zyrtare të studimit e përmbushin këtë kërkesë, kurset e korrespondencës ose çertifikata të ngjashme të tilla si me kohë të pjesshme G.

Next

Shpallen fituesit e Llotarisë Amerikane! Ja si të kontrolloni nëse jeni përzgjedhur

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Të gjitha regjistrimeve të marra nga secili rajon do u caktohet një numër individual dhe në përfundim të periudhës së regjistrimit, një kompjuter do të përzgjedhë rastësisht aplikime të marra nga secili rajon gjeografik. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve. Regjistrimi për Programin e Lotarisë është falas. Nuk ka moshë minimale për të aplikuar për programin, por kërkesa për shkollim nga një shkollë e mesme ose përvojë pune për secilin aplikant primar në kohën e aplikimit do të ndikojë në skualifikimin e shumë personave që janë nën 18 vjeç. Nëse e mbaroni nga tetor 2018-shtator 2019, keni të drejtë të aplikoni në këtë sezon. Caktimi i datës së intervistës varet nga dy faktorë: 1. Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre.

Next

Si të aplikosh në llotarinë amerikane? Ku të aplikosh? Të gjitha përgjigjet!

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Pergjigja e pare do te thote qe jeni zgjedhur pra fitues. Si mund ta di nëse unë jam përzgjedhur? Me rëndësi është që çdokush ta plotësojë vetë aplikimin, ose me ndihmën e një mbikëqyrësi, por jo më shumë se një herë. Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale. Si do ta dalloj nëse nuk jam përzgjedhur? Brenda secilit rajon, i parë i zgjedhur rastësisht do të jetë rasti i parë i regjistruar, i dytë i përzgjedhur do të jetë rasti i dytë i regjistruar, etj. Ju duhet te vendosni një pasaportë të vlefshme valide për udhëtime ndërkombëtare përveç nëse jeni pa shtetësi, ose i përkisni një kombësie të shteteve të kontrolluara nga komunizmi dhe për këtë nuk mund të merrni një pasaportë të atij shteti, ose jeni përfitues i përjashtimit individual të miratuar nga Sekretari i Departamentit të Sigurisë Kombëtare dhe Sekretari i Shtetit. Përjashtim bëjnë rastet kur bashkëshorti është Nënshtetas Amerikan, ose Banor i Përhershëm i Ligjshëm.

Next

Sot përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja si të kontrolloni

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Këto janë tre mundësitë e vetme për të zgjedhur shtetin tuaj të ngarkimit. Në momentin që aplikoni në llotarinë amerikane, do të merrni dhe një numër kontrolli. Gjithsesi, kjo gjithashtu do të thotë se mund të mos ketë një numër të mjaftueshëm vizash për të gjithë ata që janë përzgjedhur fillimisht. Duhet te jete ne formatin dixhital me permasa fikse 600 x 600 pixel, me sfond te bardhe ku te vihet ne dukje qarte fytyra e personit. Më pas mjafton të riktheheni dhe të plotësoni formularin e parë.

Next

Llotaria amerikane 2020, apliko falas për një Green Card në SHBA

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Për ndihmë me Censusin 2020 ose për t'u përgjigjur përmes telefonit, telefononi në. Nëse keni pyetje lidhur me mënyrën si t'i përgjigjeni Censusit 2020, ju ofrojmë ndihmë. Vendimi përfundimtar do të merret nga oficeri konsullor në ditën e intervistës për vizë. Rritja e numrit te tyre vazhdimisht është përdorur nga partitë në betejat politike. Pritjes së gjatë i erdhi fundi. Pas hapjes se aplikimeve, te keshillojme te mos presesh deri ne javen e fundit per te aplikuar, pasi kerkesat e shumta mund te shkaktojne mbingarkesen e faqes se internetit.

Next

Lotaria Amerikane/ Dalin emrat e fituesve, klikoni këtu për të parë nëse jeni përzgjedhur

llotaria amerikane pergjigjet 2020

Sipas Gallupit, 60 përqind e të rriturve në Shqipëri duan të largohen prej saj. Periudha e Regjistrimit Rregjistrimi elektronik per shortin e llotarise amerikane zgjat vetem 1 muaj. Megjithatë, duke u nisur nga natyra e paparashikueshme e internetit, mund të njoftoheni me vonesë. Edhe nëse ju keni mbaruar një pjesë të shkollës së mesme në sistemin pa shkëputje nga puna dhe pjesën tjetër në sistemin me kohë të plotë, kjo diplomë nuk kualifikohet për programin e lotarisë. Nëse jeni përzgjedhur, do të njoftoheni me udhëzime të mëtejshme se si të vazhdoni për intervistën.

Next